pátek 11. března 2016

Elita - Kiera Cass



Elita - Kiera Cass 
Nakladatel: CooBoo
Série: Selekce (2. díl)
Pořadí vydání: 1.
Rok a měsíc vydání: 2015/04
Počet stran: 280
Vazba: Pevná


Anotace: Do Selekce vstoupilo 35 dívek. Nyní jich je již jen šest, ale soutěž o srdce prince Maxona je tvrdší než kdykoli předtím. A k tomu všemu se America nemůže rozhodnout, po kom vlastně touží. Je to Maxon, s kterým by mohla žít jako v pohádce? Nebo Aspen, její první láska? America nejvíce ze všeho nejvíce potřebuje více času, avšak zbytek Elity přesně ví, co chce. A okamžik rozhodnutí se neodvratně blíží.

Na začátku Selekce bylo 35 dívek. Nyní jich v soutěži zůstalo 6. Soutěž stále pokračuje, dívky dostávají nové úkoly. America má kromě soutěže i jiný problém, musí si ujasnit po kom touží. Není to pro ni jednoduché. America zažívá krásné chvíle s princem Maxonem, ale táhne ji to i k Aspenovi. Jedna dívka ze soutěžících je přistižena s jedním strážným. Je vyloučena ze soutěže a oba jsou tvrdě potrestáni a zařazeni do 8 kasty. Americu to velmi zasáhne a zlobí se na prince Maxona, že nezasáhl. Jejich vztah to ovlivní, ale později si vše vyříkají. Král má mezi dívkami jiné favoritky, na Americu se dívá kriticky. America je ovšem stále v soutěži. Jak to dopadne?

I druhý díl této série se mi líbil a čtení jsem si užívala. V knihovně mám rezervaci i na třetí díl této série - První. Už se těším až kniha bude volná a já se budu moct začíst do dalších osudů Americy a prince Maxona. 
Celá série Selekce má krásné obálky knih. Pro čtenáře mého věku je série krásnou pohádkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat