pondělí 31. července 2017

Přečtené knihy - Červenec 2017

Ahoj
Blíží se konec měsíce a protože už se to asi nezmění, tak se už dnes koukneme na přečtené knihy za měsíc červenec. V červenci jsem přečetla pouze 4 knihy a jednu knihu mám rozečtenou.

První knihou měsíce byla kniha z knihovny Spáčův hrad - Barbara Erskinová
Spáčův hrad

Knihu jsem začala číst už koncem měsíce června a četla jsem knihu dost dlouho. Kniha se mi líbila, ale mé pocity po přečtení knihy jsou rozporuplné. Líbila se mi víc linka současná, než historická. Téma snů a snění bylo zajímavé. Barbara Erskinová patří mezi mé oblíbené autorky, tak možná časem dám knize ještě šanci a knihu si přečtu znovu.

Potom jsem sáhla opět po knize s knihovny Návrat na Moonlight Plains - Barbara Hannay
Návrat na Moonlight Plains

Tento krásný příběh jsem naopak přečetla během dvou dnů. Příběh je krásný a silný. Prožíváme tak s hrdiny této knihy příběh ze současnosti a vzpomínkami se vracíme do roku 1942. Kniha se mi velmi líbila a z knihovny jsem si donesla i další knížku této autorky Utajená léta. Knihu mám v plánu začíst číst během tohoto týdne. Moc se těším.

A další byla kniha z mé knihovničky a to kniha osobního rozvoje Můžeš vše, co chceš - Katy Yaksha
Můžeš vše, co chceš

Tato zajímavá kniha nám pomáhá si uvědomit, že v životě můžeme dělat vše, co chceme a můžeme si plnit své malé i velké sny. Autorka v knize popisuje svůj příběh, svou cestu za svými sny a také je v knize spousta rad a tipů jak plnit své sny. Kniha se mi líbila a budu se k ní vracet, kdykoli budu potřebovat připomenout, že můžu dělat, co chci. Je to jen mé rozhodnutí, má cesta. Knihu doporučuji všem. co si to potřebují uvědomit, připomenout.

A pak opět kniha z knihovny a tou knihou je Malý princ - Antonie de Saint-Exupéry
Malý princ

Přiznám se, že si vůbec nevzpomínám, jestli jsem knihu četla v dětství. Už delší dobu jsem měla chuť si knihu přečíst a když se v knihovně objevila na stole, kde se dávají vrácené knihy, vzala jsem to jako výzvu a knihu si půjčila. Během pátečního dne jsem knihu přečetla a vím, že se ke knize budu vracet. a proto si knihu brzo koupím do své knihovničky. Příběh Malého prince je zajímavý jak pro děti, tak i pro nás dospělé.

Rozečtenou mám knihu opět z mé knihovničky a to knihu Spratek - Zdeňka Jordánová
Spratek

Knihu už mám doma delší dobu, teprve teď na ni došla řada, ten správný čas. Kniha je velmi zajímavá.

Tak to byly mé přečtené knihy za měsíc červenec. Jaké knihy Vám dělali společnost v červenci? Pochlubte se.

1 komentář: