sobota 1. července 2017

Přečtené knihy - Červen 2017

Ahoj
Je 1.7.2017 a tak se koukneme kolik knih jsem přečetla v červnu. Přečetla jsem 6 knih a všechno to byly knihy z knihovny. Doufám, že i v červenci přečtu tolik knih a podaří se mi přečíst i nějakou knihu z mé knihovničky.

První knihou měsíce června byla tato velmi zajímavá kniha
Kniha se mi velmi líbila a byla velmi zajímavá. Příběh popisuje osudy 3 žen, 3 generace. V příběhu si také připomeneme historické události od 1. světové války až po revoluci. Knihu doporučuji. Já knihu četla hned dvakrát, protože jsem si tam chtěla některé momenty příběhu ujasnit. Většinou to nedělám, ale tato kniha si to zasloužila. Už na mě čeká i další kniha autorky a to kniha Hotýlek.

Potom jsem sáhla po této knize
Kniha se mi líbila. Zajímavý a čtivý příběh z afrického prostředí. Kniha se četla velmi dobře, brzo jsem ji přečetla.

A ještě jednou kniha od Hany Hindrákové.
I tento příběh je z afrického prostředí. Je čtivý, velmi zajímavý a knihu jsem měla přečtenou brzo. Tento příběh se mi líbil o malinko víc. Ještě mám v plánu číst i další knihy autorky.

Potom jsem se vrhla na tyto dvě malé knížečky. Měla jsem je doma z knihovny už pořádně dlouho, což je ostuda.

Tyto dvě knížečky jsou velmi zajímavé. Různé zážitky z cestování po různých zemích, zvyky jednotlivých národů. Čtou se tyto knížečky dobře, místy jsem se i zasmála. Doporučuji.

A poslední kniha měsíce června
Na knihu mě nalákala Irenka(Rodaw z Knihánkova). I podle anotace vypadala báječně a když jsem zjistila, že ji mají u nás v knihovně, věděla jsem, že si chci knihu přečíst. Velmi zajímavý příběh tří dívek, které se chtějí stát ošetřovatelkami. Každá se touží stát ošetřovatelkou z jiného důvodu, pochází z jiných poměrů a přesto se spřátelí. Mezi ostatní studentky moc nezapadají. Kniha se mi velmi líbila a zjistila jsem, že jde o první díl ze série. Doufám, že další díly vyjdou brzo a já si budu moct přečíst další osudy hlavních hrdinek. Za sebe knihu doporučuji, čte se velmi dobře, na konec příběhu jsem se dostala brzo a hned jsem měla chuť pokračovat dál, ale budu muset vydržet.

Rozečetla jsem tuto knihu. Mám ji doma z knihovny také dlouho. Zatím se mi líbí.

Četli jste některou z těchto knih? Pochlubte se, co jste četli v červnu Vy?

1 komentář:

  1. Práve som dočítala Erskinovú ale iný titul Dedičství minulosti. Popravde sa mi jej štýl veľmi páči a už niekoľko kníh mám za sebou. Určite sa dostanem aj k Spačovmu hradu, už si ho píšem na zoznam. Ostatné tituly nepoznám, ale vyzerajú zaujímavo. Momentálne sa venujem knižnej výzve na jún ktorá znie, Detská kniha.

    OdpovědětVymazat