neděle 30. dubna 2017

MARŤÁSKŮV TÝDEN S KNÍŽKOU 2

Ahoj
Je tu neděle a Marťáskův týden s knížkou.
Kávička a pohádky na ČT1 Vodník a Karolínka a Jak se stal švec Dratvička tchánem pana krále a jdu psát dnešní článek.

Tento týden jsem měla odpolední, tak tak jsem mohla číst i o přestávkách v práci.

Přečtená kniha

Knihu jsem začala číst v neděli večer a dočetla v úterý večer. A nemám slov. Kniha se mi velmi líbila, nemohla jsem se od ní odtrhnout. Jedná se o výborný thriller s hororovými prvky.

Ve středu dopoledne jsem byla v knihovně vrátit přečtené knihy. Vrátila jsem i tuto knihu. Sice jsem knihu ještě nepřečetla, ale není moc nálada na takovou knihu.

Donesla jsem si dvě knihy, které jsem měla rezervované.



Do jedné z nich jsem se zrovna pustila. Je to pořádná bichlička, ale ohlasy na knihu jsou dobré a má se číst dobře. Tak jsem zvědavá.

A tou knihou je



Kniha se mi velmi líbila. Je to pořádná bichlička, ale čte se dobře. Zvládla jsem knihu přečíst za 4 dny a to jsem četla po chvilkách. Jedna se o zajímavý příběh Henryho, kterému je 16 let a jeho život není zrovna jednoduchý. Konec příběhu je nečekaný. V knihovně se kouknu i po dalších knihách tohoto autora.

Ve schránce jsem měla můj oblíbený časopis

A pak tu byl čtvrtek a balíček z Knižního klubu.

 Objednávku jsem udělala společně s mou kamarádkou Zlatou. Celkem 5 knih.

To jsou moje knihy

Táňa Keleová-Vasilková je moje oblíbená autorka, tak se na knihu Okénko do snů moc těším. Číst tuto knihu budu brzo. Druhou knihou je kniha Jak si zorganizovat čas. Je to motivační kniha, pracovní sešit, tak se už těším až budu s knihou pracovat a budu se učit jak si líp zorganizovat čas, líp užívat každou hodinu dne.

A knihy mé kamarádky Zlatky

Jsou to knihy motivační a vypadají moc dobře. Jak bude čas, kamarádka si pro knihy přijede.

Včera večer jsem dočetla

Další knihu jsem zatím nezačala číst, rozmýšlím se do které knihy se pustit. V mé hromadě knih z knihovny je plno lákadel a v mé knihovničce také čeká na přečtení spousta zajímavých knih. Tak uvidím, která kniha mi bude dělat společnost příští týden.

Má aktuální hromada knih z knihovny

Ještě mám v knihovně několik rezervací.

Přeji pohodovou neděli a 1. máj. Nezapomeňte zítra na políbení pod rozkvetlých stromem a na objetí.

Jaký týden jste měli Vy? Doufám, že pohodový a už se těším až budu tvořit příští neděli další MARŤÁSKŮV týden s knížkou. Mě tyto články baví moc. Jak se líbí Vám tento tip článků?



2 komentáře:

  1. Pěkný článek :-) Krvavé nebe mám v seznamu k přečtení, kniha vypadá lákavě. Od Miniera jsem cetla Mráz i Kruh a tuto novinku bych si taky ráda přečetla.

    OdpovědětVymazat
  2. Fajn knížka může být hlavně Jak si zorganizovat čas. Takové knížky mám rád a dost je čtu. Možná i kvůli toho teď každý týden chci přečíst aspoň takovou jednu knížku a shlédnout jeden kurz o osobním rozvoji. Naučím se dost nových věcí a ještě mě to dobíjí.

    OdpovědětVymazat