neděle 25. února 2018

MARŤÁSKŮV TÝDEN S KNÍŽKOU 8

Ahoj
Vítám Vás u dnešního článku. V práci jsem měla ranní a byla jsem dost unavená. To ranní vstávání mě zmáhá.

V pondělí jsem byla v knihovně a donesla si knihu, kterou jsem měla v knihovně rezervovanou. Inspirace opět na Knihánkově.


Už se těším až si knihu přečtu.

Se čtením to tento týden bylo hodně slabé. V minulém článku jsem slibovala, že knihu budu mít přečtenou a realita je jiná. Kniha se mi líbí, ale dočtenou ji nemám. Tak snad během pár dní dočtu. Čeká na mě na přečtení spousta zajímavých knih, tak ať se můžu do některé z nich pustit. Se čtením to ani o víkendu nebylo moc slavné. Teď budu mít v práci noční, tak snad to bude se čtením lepší.

V pátek jsme v práci měli veselý den. Práce pořád stejná, ale nálada super. Hodně jsme se nasmáli, i plakali od smíchu. Hlavně já. Doufám, že nám dobrá nálada vydrží i dnes na noční.

V sobotu byla u nás doma zajímavá situace. Já se dívala na hokej a manžel u toho spal. Bohužel ani to, že jsem se dívala já na hokej, nepomohlo a skončili jsme v hokeji na 4. místě. Na olympijských hrách jsme získali 7 medailí. Mohlo to být lepší, ale i tak je to báječné. A patří našim sportovcům gratulace a velké Děkuji.

Dnes jsem byla aktivnější, tak jsem uklízela. Dopisů tento článek a budu odpočívat. Ta první noční bývá pro mě náročná. Budu si chvilku číst a třeba na chvíli usnu.

Přeji pohodovou neděli a úspěšný příští týden. Jakou knihu čtěte Vy? Pochlubte se.

2 komentáře:

  1. Spojené nedělní odpočívání.

    OdpovědětVymazat
  2. Obě knížky vypadají zajímavě, těším se na recenze. :)
    Já teď čtu Proces od Kafky, Dokonalou a Někdo cizí v domě. Ano, měla bych přestat rozečítat miliardu knížek. :D

    OdpovědětVymazat