úterý 18. dubna 2017

Výlet do Brna

Ahoj
Na začátku dubna jsem jela do Brna, na oslavu narozenin mých sester. Obě dvě mají narozeniny na začátku dubna. Mirka 32 a Jana 30.

Ráno jsem se na chystala a vypravila se na vlak. Cesta ubíhala v pohodě. V Brně jsem zamířila do levných knih, koupit něco mé neteřince Elence, která má knížečky moc ráda. Koupila jsem Elence knížečku a omalovánky. 

Pak jsem už zamířila do Kohoutovic na oslavu. Nejdříve jsme poblahopřáli oslavenkyním a pak vyrazili společně na procházku do lesa. Procházka byla příjemná a viděli jsme i několik daňků.







Po příjemné procházce jsme vyrazili do nedaleké hospůdky Montána na výborný oběd a pak ještě do kavárny na kávu a zákusek. Tam jsem už nefotila, užívala jsem si příjemného dne. A pak už byl čas, abych se vypravila na nádraží a na vlak. 

Měla jsem ještě čas, tak jsem zašla do Vaňkovky, do knihkupectví Dobrovský. Stravuji se tam pokaždé, když jsem v Brně.
Koupila jsem si tam tuto knihu


Knihu mám rozečtenou a je velmi zajímavá.

Pak jsem už vyrazila na vlak. Jela jsem vlakem společnosti RegioJet. Měla jsem jízdenku zarezervovanou a za placenou přes internet, tak jsem si příslušný vagón a svoje místečko a pohodlně se posadila a vlak se rozjel. Cesta byla příjemná, ubíhala rychle. Ve vlaku jsem dostala vodu a většinou dávají i kávu. Na tu tentokrát nedošlo. Vodu, i kávu dostanete zdarma. Cestování těmito vlaky je velmi příjemné.

V Břeclavi jsem šla na autobus k nám do Lanžhot a brzo byla doma. 

Byl to úžasný, pohodový den s mou rodinou, plno zážitků.




2 komentáře: