pondělí 26. září 2016

Můj pes Doggo - Mark B. Mils

Můj pes Doggo - Mark B. Mils
Nakladatel: Motto
Pořadí vydání: 1.
Rok a měsíc vydání: 2016/01
Počet stran: 216

Vazba: Pevná


Anotace: Daniel strávil s Clarou čtyři roky a byl naprosto spokojený. Ona asi ne, protože ho ze dne na den opustila a nechala mu jen ošklivého psa a dlouhý dopis plný obvinění. Takže teď je zase svobodný muž – až na jeden závazek. Neměl to srdce dát Dogga do útulku, i když to byl vlastně Clařin pes a on si s ním neví moc rady. Rozhodl se najít mu nový domov a během tohoto hledání našel inspiraci pro svou práci v reklamě, novou lásku… a nejlepšího přítele pod sluncem. A nevadí, že štěká.


Příběh začíná dopisem. Dopis si čte Daniel a dozvídá, že jeho přítelkyně Clara se s ním rozchází a odjíždí hodně daleko. Zůstane po ní pes Doggo, kterého má Daniel vrátit zpět do útulku, jak se dozvídá v dopisu. Daniel psa odveze do útulku, ale jak zjistí, není to tak jednoduché a tak si psa nechá. Daniel si najde práci a pes Doggo chodí do práce s ním. Daniel má v práci úspěch, i prohry. Se psem Doggem je vztah později přátelský. V práci se nejvíc spřátelí s kolegyní jménem Edie. Zůstane jen u přátelství, nebo půjde o něco víc?


Kniha se mi velmi líbila. Jedná se o příběh o přátelství člověka a psa, o lásce. Příběh také vypráví o tom, že i když pes není zrovna krasavec, může být úžasným psem a skvělým přítelem. Knihu doporučuji čtenářům, co milují pejsky. Kniha se zařadila mezi mé oblíbené knihy o pejscích.

3 komentáře:

  1. Díky za super tip! Sama mám pejska a myslím, že tahle knížka je pro mě ideální. A dávám odběr, kdyby tě i můj blog zaujal, budu ráda, když mě budeš sledovat také :)

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  2. Příběh o přátelství člověka a psa? To může být zajímavé 👌

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuju za tip, kniha vypadá opravdu zajímavě! :)

    OdpovědětVymazat