neděle 4. září 2016

Na rozcestí - Kolotoč nástrah se opět roztáčí

Na rozcestí Kolotoč nástrah se opět roztáčí - Barbora Koudelková, Milan Barta
Nakladatel: Alpress
Na rozcestí - Kolotoč nástrah se opět roztáčíPořadí vydání: 1.
Rok a měsíc vydání: 2011/01
Počet stran: 240
Vazba: Pevná

Anotace: 
Kdo si myslel, že se Bára konečně usadí a stane se průměrnou manželkou a matkou, je na omylu. Utekla z Ghany od despotického partnera, bojovala s úřady o své děti, prožila měsíce na psychiatrii po pokusu o sebevraždu. Až konečně našla přítele. Bára jako by však byla magnetem na problémy. Příběh navazuje na knihy Útěk z afrického pekla a Návrat do českého pekla.

S Radkovou pomocí dostane děti z kojeneckého ústavu. Přestěhuje se k Radkovi i s dětmi do Olomouce. Radek je ženatý, má dvě děti a jeho manželka sedí v kriminále. Vše vypadá dobře, ale jednoho dne dojde Rackovi dopis, který všechno změní. Radek se má dostavit k soudu, hrozí mu vězení. Tak nastane období vyřizování, psaní dopisů, chození k advokátovi. Přes všechnu snahu Radek do vězení nastoupí. Barbora ještě před odchodem Radka do vězení otěhotní, narodí se syn Patrik. Barbora žije se třemi dětmi a Rackovi děti jsou u babičky a dědy. Radkův syn dělá velké problémy. 
Později se Barbora přestěhuje se svými dětmi do Blanska.

I pokračování příběhu je zajímavé a držela jsem Barboře palečky ať je už líp. 
Bářin příběh je plný chyb, problémů, změn i krásných chvil a naděje. Je to příběh o tom, že i když je člověk na samotném dně, dokáže se znovu vzpamatovat a začít znovu žít. 

Žádné komentáře:

Okomentovat