čtvrtek 8. srpna 2019

Život podle Julie - Laura Vanderkamová

Život podle Julie - Laura Vanderkamová


Riley zažije mnoho nepříjemných změn a jede na netradiční pracovní školení. Láká vás dozvědět se více? Potom by vám kniha Život podle Julie neměla uniknout.


Název: Život podle Julie 
Autor: Laura Vanderkamová 
Nakladatel: Metafora 
Počet stran: 134
Rok vydání: 2019 

Recenze 
Riley Jenkinsová pracuje jako konzultantka u poradenské firmy MB & Company. Je velmi ctižádostivá a pracovitá. Volnou sobotu už skoro nezná. A přesto se jednoho dne ocitne v kategorii "Výzvy". Do třicet dnů musí prodat nějaký nápad, jinak poletí. Aby toho nebylo málo, rozjede se s ní po telefonu přítel a s kamarádkou se také vztah pokazí.
Riley jede do Juliiny školy na neobvyklý pracovní seminář. Přivítala ji samotná Julie a provede ji školou. Přítomno je i několik kolegyň. I když z počátku se Riley staví ke všemu nedůvěřivě, později si začne pobyt v Juliině škole užívat. Povídání s Julií Riley přinutí přemýšlet o svém životě jiným způsobem. 

Očekávání jsou nekonečná. 
Čas je konečný. 
Vždy si vybíráš. 
Vybírej dobře. 

Kniha Život podle Julie je tenká knížečka, která ukrývá nejen příběh Riley, ale je i motivací. Kniha se mi líbila, četla se dobře. Použila jsem opět spoustu lepíků, budu se ke knize vracet. Kniha má povedenou obálku a na konci knihy je i prostor pro práci na sobě. Knihu doporučuji především ženám. 


Za poskytnutí recenzního výtisku děkuji Nakladatelství Metafora

Moje hodnocení: 100%

Žádné komentáře:

Okomentovat