neděle 17. prosince 2017

Marťáskův týden s knížkou 34 + 35

Ahoj
Přeji pohodovou 3. Adventní neděli. Tento článek opět bude ohlédnutím za dvěma týdny. Vánoce se rychle blíží, všichni toho chceme ještě spoustu stihnout a já na tom nejsem jinak. Přesto se na chviličku zastavme a užívejme předvánoční atmosféru. Pohoda je důležitá. Věřím, že si můžete chviličku odpočinout i přečtením dnešního článku. 

Přečtená kniha
Dočetla jsem tuto knihu
Kniha se mi velmi líbila, velmi zajímavý příběh. Příběh k zamyšlení. Čtením této knihy jsem si mnohé uvědomila a přemýšlím, že si knihu koupím do své knihovničky. Chtěla bych si knihu časem koupit znovu. Knihu doporučuji.

Tento týden jsem přečetla tuto knihu
Knihu jsem měla půjčenou od kolegyně v práci a knihu jsem četla jen v práci. Proto jsem knihu nevyfotila. Kniha se mi líbila. Je to příjemná oddechovka, čte se dobře.

Minulou neděli jsem vyrazila do Brna na velmi zajímavou akci - Tvorba plánu vizí podle Feng Shuej. Seminář na příjemném místě měla Lenka Singerová.
O tomto semináři jsem uvažovala několik let a tento rok jsem se rozhodla a na seminář jela. Jsem moc ráda, že jsem se semináře zúčastnila. Seminář je úžasný. Cestou na místo konání jsem se sešla s kamarádkou Vlaďkou a dál jsme šly spolu. Nebyly jsme si úplně jisté, kde to je, našly jsme to intuitivně. Na semináři se nás sešla menší skupinka, atmosféra byla velmi pohodová. Předala jsem dárečky Lence i Vlaďce. Všechny jsme si uvařily kávu, nebo čaj a pak seminář začal. Nejdříve Lenka povídala a pak došlo na seznamování. Každá účastnice něco o sobě řekla. Následovala krátká meditace a pak už jsme se vrhly na spousty časopisů, kde jsme hledaly obrázky a texty na náš plán vizí. Potom jsme vybrané rozložily na papíry a nalepily. Předtím nám to Lenka s kontrolovala, aby nám tam něco nenadělalo neplechu. Na semináři mně bylo úžasně, úžasný relax. Užila jsem si ten čas na maximum, tady a teď. Nemyslela jsem vůbec na čas, ani jsem nekoukala na mobil. A to se mi zas tak často nestává. Seminář ze srdce doporučuji.

Byla jsem moc ráda, že na semináři byla i Vlaďka. Jsem moc ráda, že právě ona je v mém životě. A přátelství je stále lepší a lepší.

Jsem také ráda, že jsem po dlouhé době byla na semináři Lenky Singerové. Lenku znám už několik let a už jsem na několika seminářích u Lenky byla. Lenčiny semináře jsou úžasné a pohodové. Lenka je úžasná žena.

Koukněte na její stránky, třeba se na některý seminář vypravíte.
Lenka Singerová

Lenka má i školu
Cesta do nitra

Ještě před tím, než jsem šla na seminář, jsem na chvíli zašla na Zelný trh na vánoční trhy.



Po skončení semináře jsme se přesunuly s Vládou na Zelný trh. Tam jsme se s Vlaďkou rozloučily. Já si prošla stánky a užívala si vánoční atmosféry. Bylo to fajn, jen bylo hodně lidí. Potom jsem se přesunula na na náměstí Svobody, kde jsem si dala výborný bramborák. Bylo to mňam. Na obou místech je nádherný stromek. Potom jsem se přesunula na další místo a to Moravské náměstí.
Tam jsem mířila ke stánku, který tam měl psí hospic Dejte nám šanci. Koupila jsem si tuto záložku do knihy a přispěla tak na pejsky. Tento hospic se stará o pejsky odložené, staré, nemocné. I tito pejskové tak mají šanci na lepší život. Je obdivuhodné, co pro pejska dělají. Uvažuji, že přispěji a pošlu na účet hospicu penízky. Dáváte i vy penízky na zvířátka? O hospicu vím díky Irence z Knihánkova.
Dejte nám šanci

V Brně jsem si koupila i knihu, v levných knihách. Po této knize pokukuji už delší dobu, tentokrát jsem už neodolala. Budu číst brzo.

Rozečtená kniha
Aktuálně čtu tuto knihu a moc se mi líbí. Kniha mě zaujala od prvních stránek. Velmi zajímavý příběh, čte se dobře.

Blíží se konec roku a tak bude vyhodnocení mé knižní výzvy. Mého cíle 70 knih nedosáhnu. Možná se mi nepodaří ani loňských 65 knih. Uvidíme. Brzo také bude článek 17 nej knih roku 2017. Na ten článek se těším moc. Během roku jsem přečetla báječné knihy.

Přeji pohodový večer. Nastrojila jsem dnes vánoční stromek a snažila se uklízet. Dárky musím ještě dokoupit. Jak jste na tom vy?

1 komentář: