neděle 25. června 2017

Marťáskův týden s knížkou 10

Ahoj
V televizi Mamma Mia! a k tomu
A pouštím se do dnešního článku. Jaký byl můj knižní týden?

V pondělí jsem vyrazila do knihovny vrátit knihy a také ukázat paní knihovníci zmoklou a mnou částečně vysušenou knihou. Měla jsem trošku obavy, co paní knihovnice na knihu řekne, ale dopadlo to dobře. Paní knihovnice mi řekla, že se to stává a že s knihou ještě něco zkusí. Pak se ještě musím přepsat jak to dopadlo. I když jsem knihy vrátila, další jsem si donesla, i když jich mám doma spoustu a některé už mooooc dlouho a je to ostuda. Jenže se mi stává, že sáhnu spíš po knize, kterou si z knihovny zrovna donesu a na ty knihy, co mám doma tak nedojde. Stává se Vám to také? Také jsem si několik knih rezervovala na online katalogu knihovny. Stačí se mi kouknout se na novinky a jsem ztracena, neodolám. Některé novinky si "potřebuji" přečíst ideálně ihned, jiné mě tolik nelákají, i když jsou to knihy o kterých se hodně mluví, píše. Jak to máte Vy? 

Má aktuální hromada knih z knihovny


Tento týden jsem přečetla dvě knihy a to knihy z knihovny, které jsem měla doma delší dobu.


Jedná se o zajímavé knihy plné zajímavostí o cestování a různých zvycích z různých zemí. Něco je úsměvné, něco naopak šokující. Doporučuji.

Četla jsem si i v této zajímavé knize.

V sobotu jsem řešila co budu číst dál. I když bych z mé hromady knih měla co nejdříve přečíst Spáčův hrad od Barbary Erskinové, vyhrála to tato kniha
Na knihu jsem se hodně těšila a lákala mně, tak jsem se v neděli pustila do čtení a zatím se mi příběh líbí. Tak se uvidí jak to bude dál.

Jelikož se chci zapojit do KNIHOVNIČKA 3, rozečetla jsem ještě jednu knihu. Knihu jsem četla několikrát a mnohokrát ji ještě číst budu, tak spíš trošku na připomenutí. O jakou knihu jde? To až v knihovníčkovi.

A brzo Vám představím i svůj slibovaný projekt.

A troška toho neknižního. Koupila jsem si ponožky. Objevila jsem je u nás v obchodě.
Fialová je moje oblíbená barva a těm růžovým jsem také neodolala.

Přeji pohodový večer a úspěšný příští týden.

1 komentář:

  1. Těším se na nový projekt a naprosto chápu, že v knihovně nakonec hromádce nejde odolat... Já si knihy kupuju a dopadá to u mě stejně, kdybych vyrazila do knihovny, bojím se, co vše bych přinesla :))

    OdpovědětVymazat