pondělí 11. července 2016

Nové knihy z levných knih

Ahoj
Dnes mi došel balík z Levné knihy. Moc jsem se na knihy těšila, tak jsem se hned jak jsem dojela z práce pustila do rozbalování. Objednávku jsme dělali dohromady z kamarádkou.

Tady je má část objednávky

Na tuto knihu se moc těším. Anotace zní báječně a vypadá to na zajímavý příběh.
Anotace: 
Umění naslouchat svému srdci může člověku otevřít oči a změnit jeho život navždy… Úspěšná mladá newyorská právnička Julia má nevyřešené rodinné tajemství: před čtyřmi lety náhle tajemně zmizel její otec, který pocházel z Barmy. Náhodně nalezený starý dopis Julii podnítí, aby se vydala do jeho rodné země a pokusila se ho najít. Postupně odhaluje otcovo tajemství a začíná chápat, že to, co vypadalo jako podivný útěk od rodiny, byl ve skutečnosti návrat ke kořenům mnohem hlubším, než si kdy dokázala představit. Při svém pátrání objevuje nové stránky života, jaké dosud při svém uspěchaném, ambiciózním životě ani nestačila vnímat; například pochopí, že abychom skutečně viděli, nepotřebujeme zrak, a že některé lidské vztahy nezávisejí na vzdálenostech v čase ani v prostoru.

Jednu knihu jsem vybrala neteřince Elence. Elence jsou 3 roky a knížky miluje.

Anotace: Kamilka už je velká. Chodí do mateřské školky a umí spoustu věcí. Ale přece jen si občas neví rady. Někdy se stydí, jindy má strach. Je zapomnětlivá, nebo dokonce lakomá. A čas od času provede pořádnou hloupost. Kamilka je zkrátka stejná jako všechny děti. Řada barevných knížek o Kamilce pomůže dětem i jejich rodičům vypořádat se s drobnými starostmi a problémy, které na předškoláky čekají. V této knížce najdete příběhy: Kamilka zapomněla medvídka; Kamilka chce pejska; Kamilka na návštěvě zoo; Kamilka jezdí na poníkovi.

A pak jsem objevila tyto báječné omalovánky

A pak jsem objevila bločky a samolepky


A objednávka kamarádky









Něco objednala pro sebe a něco pro dcerku Verunku.


Jaké nové knihy jste si pořídili v poslední době Vy?
Nakupujete v levných knihách?



2 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si teď v LK nahrabala hrozně knih :) Erebos, Alif neviditelný, s osudem v zádech, Za zrcadlem, V podsvětí, Děti paranoie, milion sluncí a seznam pana Rosenblooma. Jediný to stim osudem byla chyba, jinak jsou všechny super :) a se vším jsem se vešla cca do 300, je to paráda :)

    OdpovědětVymazat