středa 6. července 2016

Dcera - Kiera Cassová

Dcera - Kiera Cassová
Nakladatel: CooBoo
Série: Selekce (4.díl)
Pořadí vydání: 1.
Rok a měsíc vydání: 2016/06
Počet stran: 320
Vazba: Pevná


Anotace: Princezna Eadlyn od malička stále dokola poslouchala vyprávění o tom, jak se potkali její rodiče. Ona ovšem ani náhodou netouží opakovat jejich romantický příběh! O svém životě však nerozhoduje sama. Její protesty jsou naprosto zbytečné, i ona si musí manžela vybrat v Selekci. Nenechte si ujít příběh další generace princeznovské Selekce!

Od selekce uběhlo 20 let. Kasty jsou zrušeny, al přesto jsou v zemi nepokoje. Je potřeba veřejnost něčím zabavit, nejlépe něčím příjemným A tak rodiče rozhodnou, že i princezna Eadlyn si manžela vybere v selekci. Eadlyn se to nelíbí a protestuje. Po nějaké době za určitých podmínek se Selekcí souhlasí. Eadlyn vylosuje z mnoha přihlášených 35 chlapců a Selekce začíná. Hned na začátku vyloučí Eadlyn 11 chlapců. Tato Selekce rozhodně neprobíhá zrovna ideálně, ani u veřejnosti. Eadlyn je zmatená svými city a tím, co se kolem ní děje. Několik chlapců patří mezi její oblíbené, přesto jednoznačného favorita Eadlyn nemá. Vybere si nakonec Eadlyn svého manžela?

I tento díl série Selekce se mi velmi líbil. V něčem dokonce víc, než ty předchozí. V této Selekci není nic tak jasné, jak to bylo v předchozích dílech, při Selekci, kdy si princ Maxon vybral Ameriku. Pro milovníky této série je tento díl povinnost a konec jistě mnohé čtenáře překvapí.

2 komentáře:

  1. Kniha na mě čeká v poličce, ale v plánu ji mám až ke konci roku, abych nemusela čekat na další díl :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na Dceru se tesim snad bude v knihone brzy k mani :-)
    www.fanatsyalatriel.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat