neděle 21. ledna 2018

MARŤÁSKŮV TÝDEN S KNÍŽKOU 3

Ahoj
Je neděle večer a já píšu dnešní článek. Jaký byl tento týden? V práci jsem měla noční a protože to byla noční po delší době, začátek týdne byl náročný. Od středy se mi dařilo lehnout si i odpoledne a bylo to v práci poznat. Byla jsem míň unavená. Včera jsem odpočívala a četla si. Lenošivý den, ale po 6 nočních se to pochopit dá. Dnes už jsem byla aktivní, docela. Odpoledne jsem měla na něco chuť, tak jsem udělala výborné palačinky.

Dočtená kniha

Kniha se mi líbila. Jedná se o zajímavý příběh z období 2.světové války. Příběh mladé Polky Heleny a její sestry Luzyny jsem hodně prožívala a držela jim palečky ať všechno dopadne dobře.

V pondělí jsem byla v knihovně a donesla si tyto úžasné knihy.

Jako první jsem si přečetla tuto knihu

Robert Bryndza je můj oblíbený autor, tak jsem se moc těšila až si knihu přečtu. A jsem z knihy nadšená. Je to už třetí příběh ze série Eriky Fosterové. Tentokrát Erika se svým týmem vyšetřuje smrt dívenky, která zmizela před šestadvaceti lety. Jsem zvědavá čím nás autor překvapí v dalším díle. Předpokládám, že další díl této série bude. Já osobně bych byla ráda. Tuto sérii jsem si oblíbila. Co Vy a tato série?

Tuto knihu budu číst brzo


Nyní mám rozečtenou tuto knihu a jsem nadšená. Kniha se čte velmi dobře a příběh Stelly a Dana je prostě kouzelný. Příběh je z období 2.světové války, kdy prožívané osudy Stelly a Dana. Druhá dějová linka je z roku 2011 a tento příběh začíná, že dívka Jess hledá úkryt v starém malém domku a najde dopis. Později víc dopisů, které začne číst a prožívá příběh lásky Stelly a Dana. Knihu budu mít brzo přečtenou. Věřím, že jste knihu už všichni četli a pokud ne, tak to napravte. Doporučuji.

Čeká mě náročný týden, tak držte palečky ať všechno dopadne dobře. Přeji pohodový večer a úspěšný příští týden. Ještě chvíli se pohořím do knihy Dopisy, které nikdo nečetl a půjdu spát. Jaká kniha Vám bude dnes dělat společnost?

1 komentář:

  1. Držím palce! :)

    Já se dneska budu prokousávat knížkou Mráz přichází z Kremlu, která je o roce 1968. :)

    OdpovědětVymazat