pondělí 24. října 2016

Já a můj nový diář

Ahoj
Možná Vám napadne, co je za nápad kupovat si nový diář na rok 2016 před koncem roku, ale to jsem celá já. K vysvětlení se dostaneme. 

Už dlouho jsem pokukovala po diářích na Diář pro radost , které jsou nádherné. Proč jsem si to tak dlouho rozmýšlela?

Já jsem totiž na psaní do diáře tak trochu "lenoch". Tedy mám období, kdy si píšu poctivě každý den a pak najednou mám období, kdy si na diář skoro nevzpomenu. Docela mě to štve a cítím, že bych měla si spoustu věcí v životě zapisovat, pomohlo by mě to v životě, tak se snažím na tom pracovat. Proto jsem s koupi diáře tak dlouho odkládala.

Diáře jsou ovšem nádherné, proto jsem se rozhodla, že vyzkouším letní diář, který byl ve slevě. Jeden den jsem diář objednala a druhý den jsem už měla diář doma. Velmi příjemně mě to překvapilo. 

Tady je můj nový diář

  

Je opravdu nádherný. Zatím se snažím do diáře poctivě zapisovat, tak uvidím jak dlouho mě to vydrží. Koupi diáře na příští rok zatím zvažuji. V diáři je prostor na psaní čím jsem si ten den udělala radost, čím jsem udělala radost někomu druhému a za co jsem vděčna. V diáři je každý den i krásný citát k zamyšlení. 
Diář doporučuji. Svůj diář si můžete vybrat zde 

Jak jste na tom Vy s psaním do diáře? Jaký máte oblíbený diář? Pochlubte se.

1 komentář:

  1. Sama za sebe musím říct, že mi diář dost usnadňuje život. Občas zapomenu na některé plány co mám, ale naštěstí si je zapíšu a je to v suchu :)

    OdpovědětVymazat