neděle 5. listopadu 2017

Marťáskův týden s knížkou 29

Ahoj
Přeji pohodovou neděli a příjemné čtení dnešního článku. Tento týden jsem měla odpolední v práci.

Dočtená kniha
Kniha se mi velmi líbila. I když je určena spíš mladším čtenářům, doporučuji i dospělým. Příběh chlapce, který chodí na střední školu a každý den prožívá radosti, i starosti a snaží se s tím vyrovnávat, co nejlépe. Vždy to není jednoduché. Chlapec, který stojí v koutě se snaží žít s jinými lidmi, hledá si kamarády. Uvažují o tom, že si knihu koupím do své knihovničky.





Rozečtená kniha
Potom jsem se už vrhla na recenzáček. Ze začátku jsem měla trošku obavy, je to přece jen kniha baculatá, ale čte se dobře. První stránky byly seznamovací a pak už si čtení užívám a hltám stránku za stránkou. Recenze bude brzo, během příštího týdne. 


Ve středu jsem byla v knihovně vrátit přečtenou knihu a donesla jsem si dvě knihy, které jsem měla rezervované. Na obě se moc těším, až se pustím do čtení.

Nejdříve to nejspíš bude tato

Období 2.světové války mě zajímá, tak když jsem zjistila, že v knihovně mají tuto knihu, hned jsem si knihu rezervovala. Po knize pokukuji už dlouho. Do knihy jsem nakukovala a kousek si přečetla. Už vím, že mě kniha hodně zasáhne. Četli jste?

A na tento thriller jsem zvědavá.

Příští týden si půjdu pro další rezervovanou knihu. Nahlédla jsem na online katalogu knihovny do novinek a neodolala.

Na cestě mám další recenzáček a moc se na knihu těším. Knihu Vám ukážu v příštím nedělním článku.

Používáte Databázi knih? Já ano a baví mě to stále víc a víc. A mám tak přehled kolik knih přečtu, i kolik knih mám ve své knihovničce. Plním také knižní výzvu. Ještě mě schází splnit 4 témata. Plníte také tuto knižní výzvu?

Přeji pohodový večer a pohodové chvíle s knihou a pohodový příští týden. Počasí je už chladné, tak si uvařte čajík či kávu a relaxujte u knihy, či televize. Já si budu večer také ještě číst.

1 komentář:

  1. Databázi knih nepoužívám. Já čtu pro radost, nikoli kvůli statistikám.

    OdpovědětVymazat